Tack till alla som deltagit i årets TU Golfskola!

Nu har alla golfresenärer (veckans elever), TU instruktörerna och PGA mentorerna avslutat årets TU golfskola och kommit hem. Vi (vilket nu är Jesper Gänger från Birdie som varit på plats hela veckan) fick chansen att fråga några av eleverna vilket det bästa tipset varit under veckan:
”Vi har fått lära oss GUBBS! Det var väldigt användbart och har förbättrat mitt golfspel”, svarar en av eleverna.
En annan i samma grupp svarar: ” Vi grabbar i gruppen har döpt om GUBBS till ”Grabbar Utan Balans Bara Slår!”.
”Allt har blivit förbättrat”, svarar en tredje person.
För er som inte känner till GUBBS står det för Grepp, Uppställning, Balans, Bollplacering och Sikte. Detta är en mycket bra grund att jobba efter och flera golf instruktörer använder sig av denna modell när de jobbar med sina elever.

Vi frågade också några av veckans elever vad det bästa med veckan var samt om den nådde upp till deras förväntningar. Här är några svar:
”Det bästa med veckan var att vädret blev bättre än prognosen sade”.
”Vår TU instruktör har varit jättebra. Likaså mentorn som varit glad och positiv!
”Det har varit ett väldigt bra och organiserat arrangemang”.
”Långt över våra förväntningar. Alla har varit så trevliga och tillmötesgående! ”

Jag själv vill avsluta denna vecka med att säga TACK till alla som bidragit till att årets TU Golfskola blev så lyckad! Stort lycka till säger jag också till alla elever som deltagit i golfskolan samt till alla TU instruktörer som nu avklarat en stor del utav sin utbildning. Jag hoppas jag får träffa många av er ute på golfbanorna i sommar!

Lämna ett svar