Några golfares förväntningar av veckan

Idag har den första dagen av årets TU golfskola gått av stapeln och jag passade på att haffa en av grupperna för att höra vilka förväntningar de har av denna intensiva träningsvecka. Magnus Persson (en av Sveriges bästa spelare då han var aktiv) är tränare för denna grupp och jag träffar dem när de äter lunch i klubbhuset.
”Kanske att kunna bli lite bättre efter veckan”, säger Lotta Åkerman. De övriga två, Bengt Rylander och Susanne Nilsson instämmer och Bengt lägger till att han åker med för Magnus skull då han tidigare har tagit lektioner av honom.
Susanne har varit med tidigare och hon tycker att det bästa är alla träningstips man får och hon ser fram emot att träna mycket. Vidare tycker Susanne att denna resa är ett kanonbra koncept och speciellt om man reser ensam då man alltid träffar nya människor eftersom man tränar i små grupper om sex personer.
Magnus själv gillar den sociala biten. ”Det blir alltid en så bra atmosfär och jag gillar verkligen att kunna hjälpa mina elever med att bli bättre på det de är intresserade av”, säger han och sedan är det dags för gruppen att ge sig av mot första tee.
Lycka till säger jag och ha en riktigt härlig vecka tillsammans!
Nedan ser ni en bild från klubbhuset på Gloria Golf Course.

20120212-180418.jpg

Lämna ett svar