Träning Online

Träna online med Jenny Hagman via Inspire Me, Röhnisch Golf School och Golfway

traning_online_main

Sedan 2014 har jag samarbetat med Röhnisch och sedan 2015 gör jag Röhnisch Golf School tillsammans med dem. Du hittar också online träning med mig på Golfway .

TRÄNA MED MIG ONLINE MED INSPRE ME

Nu finns också en kurs full med både fysträning för golfare, teknikträning och mental träning som jag gjort tillsammans med Inspire Me och den hittar du HÄR!  Hos Inspire Me hittar du också flera andra profiler och en mängd träningstips och kurser  med massor av inspiration och kunskap kring all form av träning. Du kan köpa hela kursen och då ingår både lektioner i golfens grunder, tre träningsprogram, och tips och råd om hur du hittar lugnet på och av golfbanan. Du får också skriftligt material till all träning. Kursen kostar 199 kr och du har då tillgång till den i obegränsad tid. 

RÖHNISCH GOLF SCHOOL

Vad gäller Röhnisch Golf School så har kunskap och inspiration varit ledorden och nedan hittar du ett smakprov av filmerna. HÄR hittar ni filmerna från i vår och i höst.

MIN YOU TUBE KANAL

Jag lägger regelbundet upp korta tips om träning för golfare på min You Tube kanal och den hittar du HÄR!

Varmt välkommen att följa mig online och du kan alltid höra av dig direkt med frågor eller funderingar om det dyker  upp några!