Träning

Jenny hjälper dig med att bygga din sving och ditt spel från grunden via golfträning, fysträning och coaching

Golfens grunder, fysisk träning och kopplingen mellan din fysik och teknik
Jag tror på att bygga din golfsving och ditt golfspel från grunden för att den ska bli hållbar. Då gäller det att jobba med just grunderna, både inom teknikträning, fysträning och mental träning. Nedan finner du mer om just detta och hör av dig om du vill ha hjälp med din träning. Varmt välkommen!

traning_33

Golfens grunder
Bygg din golfsving från grunden

Golfens grunder är otroligt viktiga för att du ska få en hållbar sving och ett roligt och utvecklande golfspel. Vad gäller grunderna i din golfsving så är de absolut viktigaste; Grepp, Uppställning Balans och Sikte! HÄR får du mer info! Jag ger lektioner på Ullna Indoor under vintern, och annars på Djursholms GK och på Golfcenter Danderyd i Stockholm. Nu under vintern bokar du din lektion lättast direkt till mig på info@hagmangolf.se. Välkommen!

traning_22

Fysträning
Styrka, rörlighet, koordination och balans

Visste du att du kan utveckla både din längd och rakhet i dina slag genom att träna upp din rörlighet, styrka, balans och koordination? Det bästa är att du kan göra det både hemma, på resande fot och på jobbet! HÄR får du mer tips och info! Jag kör träning på InMo och Kungliga tennishallen i Stockholm och här kan du boka in dig på kurser eller individuella PT timmar. All träning är anpassad för golfare. Boka din PT timme HÄR och du kan också boka in träning i mindre grupper om 2-4 stycken. Dessa kör jag regelbundet så det är bara att du hör av dig till mig på jenny@hagmangolf.se för mer info och anmälan.