Resor

Jenny arrangerar ca två resor per år och nedan ser du de kommande resorna. Resorna innehåller träning och coaching med Jenny och ibland även med en annan tränar profil. Resmålen är noga utvalda efter Jennys erfarenheter från sina år i resebranschen. Jenny har också ett par träningsevent i Sverige varje år och då bland annat på Körunda Golf & Spa.  Nästa resa blir i maj och då blir det 4:e gången Jenny åker till Evian med Helen Alfredsson på deras Training Camp! Läs mer nedan!

ALFREDSSON OCH HAGMAN’S TRAININGCAMP PÅ EVIAN RESORT 17-20 och 24-27 MAJ 2018

Nu är alla detaljer klara vad gäller Helen Alfredsson och Hagmans Training Camp till Evian. Det blir den 17-20 och 24-27 maj! Det är 4:e året i rad som vi arrangerar detta training camp och i år blir det några nya tillskott. Vi har dels uppgraderat resan till Hotel Royal vilket ligger något närmre Geneve sjön och som har en 5-stjärnig status, men som också har ”mysfaktorn” och en otroligt hög service. Vi kommer också att åka hem senare på söndagen i år vilket ger en extra dag på plats. Det blir två helger igen, men det blir lite olika upplägg på helgerna. Den första helgen har lite mer spel och den andra helgen har lite mer träning.  Du kan läsa mer på länken nedan och har du några frågor kan du maila till mig på jenny@hagmangolf.se.

Out of Bounds är arrangör i år och du kan läsa om alla detaljer och hela programmet på deras hemsida HÄR!

Hör av dig om du har frågor eller funderingar och som sagt. Varmt välkommen och både jag och Helen ser fram emot arrangera denna resa i år igen!

KÖRUNDA GOLF & SPA RESORT – TRÄNINGSHELG MED FOKUS PÅ GOLFTRÄNING, SPEL, MENTAL TRÄNING OCH YOGA 16-17 JUNI OCH 18-19 AUGUSTI

Under två helger i år arrangerar jag tillsammans med Körunda Golf & Spa Resort två träningshelger. Det blir fokus på helhetsträning och grunderna och därmed blir det träning av din sving, ditt närspel, jag coachar på banan 9 hål/dag och så blir det en föreläsning i mental träning med övningar som sedan direkt appliceras i din träning och i ditt spel. Två yoga pass med fokus på din rörlighet med MediYoga som grund blir det också. Vi samlas på lördag morgon och helgen avslutas på söndag em. Jag hoppas du har möjlighet att vara med. Tillsvidare kan du anmäla ditt intresse direkt till mig på jenny@hagmangolf.se och inom kort kommer mer detaljer om priser mm.

För frågor kan du höra av dig till mig direkt på jenny@hagmangolf.se.

Ni kan läsa mer om Körunda HÄR och har ni frågor om helgen så är det bara att ni hör av er. Varmt välkomna!

FÖREGÅENDE RESOR 2017 …

GOLF, TRÄNING OCH YOGA PÅ EVIAN DEN 16-19 OKTBOER

Den 16-19 oktober bär det av till Evian igen (i maj blev det två träningsresor dit) och jag ser verkligen fram emot att träna dig som följer med både på golfbanan, på den fantastiska akademin och på hotellets yogalokal. Vi bor på Evian Royal denna gång och vi kommer att kunna njuta av den vackra miljön, god mat och en fantastisk golfbana.

Denna gång är Out of Bounds arrangör och du kan läsa mer om resan och boka HÄR!
Och hör av dig om du har några frågor till mig på info@hagmangolf.se.

Varmt välkommen och jag hoppas att vi ses där!

Evian Royal invid Geneve sjön
resor_slide3

PORTUGAL MED FRISKIS & SVETTIS VECKA 41 – DEN  7-14 oktober 2017

Först ut av höstens resor är en träningsresa med Friskis & Svettis med fokus på golf. Veckan är fylld av träning med olika träningspass att välja emellan och jag är med och har några pass för golfare, både på golfbanan och på träningsanläggningen Monte Gordo på Algarvekusten.

Springtime arrangerar resan för Friskis & Svettis och du kan läsa mer HÄR! 

TRÄNINGSRESA MED GOLF OCH YOGA TILL AL HAMRA TILLSAMMANS MED MARLENE HEDBLOM
15-22 NOVEMBER 2017

En golfresa till Al Hamra är en upplevelse – här bor man direkt på den finkorniga, vita stranden och spelar på en fantastisk golfbana designad av Peter Harradine. Denna resa spetsas med träning från både Marlene Hedblom och mig och vi kommer att ta hand om er träning och välmående på allra bästa sätt under denna vecka.

Denna specialvecka kommer vara en intressant kombination av olika träningsmoment i syfte att långsiktigt förbättra ert golfspel. Vi hoppas att kunna lägga grunden inte bara för bättre golfspel utan både ökad rörlighet och att ni ska känna er mentalt starkare på golfbanan. En semester är givetvis inte ett träningsläger på rangen och på yogamattan, utan det kommer att finnas tid för både eget spel och fina stunder på stranden. Resan är öppen för alla och det krävs inget speciellt hcp eller tidigare erfarenheter av yoga för att vara med. Golf och yoga liknar varande på så sätt att man utövar sporten utifrån sina egna förutsättningar. Vi har även lagt in mental träning vilket bara det kan förbättra scoren med både ett och två slag per runda.

  • 5 träningsdagar
  • Uppdelning i två grupper
  • 1.5 timmar golfträning/per dag
  • 1 timme Yoga/per dag
  • 30 minuter mental träning/per dag

Vår förhoppning är att detta ska bli en ny upplevelse och att vi alla kommer tycka att det är både givande och roligt. Erfarenheten säger oss att det verkligen kommer att bli en rolig vecka med många skratt.

Kom i håg att ta med din egen yogamatta på resan!

Varmt välkomna!

Golfbanan som tillhör anläggningen ligger precis invid hotellet vi bor på
Hotellet är ett Hilton och heter Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort

…och här kommer lite info om mina tidigare resor

TACK TILL ALLA SOM VAR MED OSS PÅ EVIAN GOLF RESORT  OCH HELEN ALFREDSSON TRAINING CAMP DEN 11-14 MAJ och 18-21 MAJ 2017

Vi ser fram emot att höra hur ni utvecklas under säsongen och nästa år i maj kör vi igen! Håll er uppdaterade via mina nyhetsbrev och via bloggen och instagram!

Hälsningar från Jenny och Helen