Resor

Jenny arrangerar ca två resor per år och nedan ser du de kommande resorna. Resorna innehåller träning och coaching med Jenny och ibland även med en annan tränar profil. Resmålen är noga utvalda efter Jennys erfarenheter från sina år i resebranschen. Jenny har också ett par träningsevent i Sverige varje år och nästa blir en tjejträningshelg på Körunda den 8-9 juli (några platser kvar). Nästa resa blir till hösten och då står både Portugal med Friskis & Svettis, Evian och Gleneagles på schemat!  Läs mer nedan!

(C) Photo by Jacob Sjöman. jacob@sjomanart.com
(C) Photo by Jacob Sjöman. jacob@sjomanart.com

HÄNG MED PÅ EN TRÄNINGSHELG FÖR TJEJER TILL KÖRUNDA GOLF RESORT DEN 8-9 JULI (NÅGRA PLATSER KVAR)

Den 8-9 juli är du varmt välkommen att hänga med mig under en helg på Körunda Golf Hotell & Konferens! Vi blir en mindre grupp och jag kommer att träna dig i både svingen och närspelet och så kommer jag att gå in en hel del på mental träning, både i en föreläsningsform, men sedan också på banan. Det blir alltså både spelstrategi och mental träning på banan där jag är med och coachar. För att du sedan ska kunna få med dig allt och må bra på vägen kommer jag att gå igenom hur du håller din grundspänning på en låg nivå, bland annat genom MediYoga (medicinsk yoga som passar för alla oavsett erfarenhet).

Körunda är ett perfekt ställe för att kombinera träning, golf och yoga och miljön där är fantastisk. Fokus blir alltså på hur du blir en starkare och välmående golfare på och av golfbanan och vi kommer ha tid att njuta av god mat och en härlig miljö också.

Varmt välkommen att läsa mer på Körundas hemsida HÄR!

Jag hoppas vi ses där och hör av dig om du har några frågor eller funderingar!

GLENEAGLES DEN 20-23 OKTOBER 2017 – EN GOLFRESA MED FOKUS PÅ VÄLMÅENDE, MENTAL STYRKA, GOLFSPEL OCH YOGA

Helgresan i höst går till Gleneagles. Detta fantastiska ställe erbjuder inte bara Europas bästa hotell (både vad gäller service, utseende och inredning mm), utan också en enastående natur, en Ryder Cup bana, en fantastisk spa anläggning och god mat. Hit åker jag i oktober och jag hoppas du har möjlighet att följa med. Det blir spel 3 x 18 hål, gemensamma middagar, träning med mig varje dag (climic’s), 2 yogapass som passar alla då det är MediYoga, och en föreläsning i mental träning för att stärka dig och ge dig verktyg att jobba med under lågsäsongen.

Här kommer lite mer detaljer om resan:

Vi flyger med SAS till Edinburgh där vi blir hämtade med buss. Sedan är det ca 1 timmas transfer till Gleneagles Hotel. Vi kommer att spela och träna på deras underbara anläggning. På den då nyanlagda PGA Centenary Course spelades Ryder Cup 2014, och alla spelare bodde självklart på anläggningen.

Hotellet erbjuder flera bra restauranger och vi kommer att äta middagarna tillsammans. Jenny Hagman är vår värd på denna resa och kommer säkerställa hög kvalite på golfträningen. Under helgen får ni både träna och spela golf, men även några Yoga pass kommer hinnas med för att mjuka upp kroppen.

PROGRAM (preliminärt program med förbehåll för ändringar)

20 oktober 2017
Avresa från Stockholm kl 08.50 med SAS, Ankomst Edinburgh kl 10:05
Transfer till Gleneagles Hotel (transfertid ca 1 timme)
Incheckning Gleneagles Hotel
1×18 hål på Kings Course @ 13.30
Gemensam middag, Birnam Brasserie @ ca 20:00

21 oktober 2017
Frukost
Clinic Träning kl 10:00-12:00
Lunch (egen hand)
1×18 hål på Queens Course @ 13.30
18.00-19.00 Yoga
Gemensam middag, Dormy Clubhouse @ ca 20:00

22 oktober 2017
Frukost
Clinic Träning kl 10:00-12:00
Lunch (egen hand)
1×18 hål på PGA Centenarary @ 13.30
18.00-19.00 Yoga
Gemensam middag, Long Dining Room @ ca 20:00

23 oktober 2017
Frukost
Transfer till flygplatsen kl ca 08.00
Avresa med SAS till Stockholm @ 12.25
Ankomst Stockholm @ 15.35

(min 11 deltagare och sista dag för anmälan är 20 Juni)

Detta ingår: Flyg t/r inkl. mat och golfbag med SAS, transfer t/r flygplats- hotell, del i dubbelrum 3 nätter, träning med mig i en gemensam clinic 2 x 2 timmar + coachning på banan, 2 yoga pass med mig, 3 x 18 hål (en runda per bana), frukost, 3 middagar på Gleneagles (exkl dryck).
Pris: 17 900 kr.
Boende i enkelrum: 23 000 kr

För frågor om resan eller för bokning, kontakta Peter Sellin på MK Airbroker/Joyride Travel på: peter@mkairbroker.se. Läs mer om hela resan och mer detaljer HÄR

Gleneagles

resor_slide3

PORTUGAL MED FRISKIS & SVETTIS VECKA 41 – DEN  7-14 oktober 2017

Först ut av höstens resor är en träningsresa med Friskis & Svettis med fokus på golf. Veckan är fylld av träning med olika träningspass att välja emellan och jag är med och har några pass för golfare, både på golfbanan och på träningsanläggningen Monte Gordo på Algarvekusten.

Springtime arrangerar resan för Friskis & Svettis och du kan läsa mer HÄR! 

Tidigare resor…

TACK TILL ALLA SOM VAR MED OSS PÅ EVIAN GOLF RESORT  OCH HELEN ALFREDSSON TRAINING CAMP DEN 11-14 MAJ och 18-21 MAJ 2017

Vi ser fram emot att höra hur ni utvecklas under säsongen och nästa år i maj kör vi igen! Håll er uppdaterade via mina nyhetsbrev och via bloggen och instagram!

Hälsningar från Jenny och Helen