Resor

Jenny arrangerar ca två resor per år och nedan ser du de kommande resorna. Resorna innehåller träning och coaching med Jenny och ibland även med en annan tränar profil. Resmålen är noga utvalda efter Jennys erfarenheter från sina år i resebranschen. Jenny har också ett par träningsevent i Sverige varje år.  Nästa resa blir till hösten och då står både Portugal, med Friskis & Svettis, Evian och till Al Hamra invid Dubai på schemat!  Läs mer nedan!

GOLF, TRÄNING OCH YOGA PÅ EVIAN DEN 16-19 OKTBOER

Den 16-19 oktober bär det av till Evian igen (i maj blev det två träningsresor dit) och jag ser verkligen fram emot att träna dig som följer med både på golfbanan, på den fantastiska akademin och på hotellets yogalokal. Vi bor på Evian Royal denna gång och vi kommer att kunna njuta av den vackra miljön, god mat och en fantastisk golfbana.

Denna gång är Out of Bounds arrangör och du kan läsa mer om resan och boka HÄR!
Och hör av dig om du har några frågor till mig på info@hagmangolf.se.

Varmt välkommen och jag hoppas att vi ses där!

Evian Royal invid Geneve sjön
resor_slide3

PORTUGAL MED FRISKIS & SVETTIS VECKA 41 – DEN  7-14 oktober 2017

Först ut av höstens resor är en träningsresa med Friskis & Svettis med fokus på golf. Veckan är fylld av träning med olika träningspass att välja emellan och jag är med och har några pass för golfare, både på golfbanan och på träningsanläggningen Monte Gordo på Algarvekusten.

Springtime arrangerar resan för Friskis & Svettis och du kan läsa mer HÄR! 

TRÄNINGSRESA MED GOLF OCH YOGA TILL AL HAMRA TILLSAMMANS MED MARLENE HEDBLOM
15-22 NOVEMBER 2017

En golfresa till Al Hamra är en upplevelse – här bor man direkt på den finkorniga, vita stranden och spelar på en fantastisk golfbana designad av Peter Harradine. Denna resa spetsas med träning från både Marlene Hedblom och mig och vi kommer att ta hand om er träning och välmående på allra bästa sätt under denna vecka.

Denna specialvecka kommer vara en intressant kombination av olika träningsmoment i syfte att långsiktigt förbättra ert golfspel. Vi hoppas att kunna lägga grunden inte bara för bättre golfspel utan både ökad rörlighet och att ni ska känna er mentalt starkare på golfbanan. En semester är givetvis inte ett träningsläger på rangen och på yogamattan, utan det kommer att finnas tid för både eget spel och fina stunder på stranden. Resan är öppen för alla och det krävs inget speciellt hcp eller tidigare erfarenheter av yoga för att vara med. Golf och yoga liknar varande på så sätt att man utövar sporten utifrån sina egna förutsättningar. Vi har även lagt in mental träning vilket bara det kan förbättra scoren med både ett och två slag per runda.

  • 5 träningsdagar
  • Uppdelning i två grupper
  • 1.5 timmar golfträning/per dag
  • 1 timme Yoga/per dag
  • 30 minuter mental träning/per dag

Vår förhoppning är att detta ska bli en ny upplevelse och att vi alla kommer tycka att det är både givande och roligt. Erfarenheten säger oss att det verkligen kommer att bli en rolig vecka med många skratt.

Kom i håg att ta med din egen yogamatta på resan!

Varmt välkomna!

Golfbanan som tillhör anläggningen ligger precis invid hotellet vi bor på
Hotellet är ett Hilton och heter Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort

…och här kommer lite info om mina tidigare resor

TACK TILL ALLA SOM VAR MED OSS PÅ EVIAN GOLF RESORT  OCH HELEN ALFREDSSON TRAINING CAMP DEN 11-14 MAJ och 18-21 MAJ 2017

Vi ser fram emot att höra hur ni utvecklas under säsongen och nästa år i maj kör vi igen! Håll er uppdaterade via mina nyhetsbrev och via bloggen och instagram!

Hälsningar från Jenny och Helen