Kalendarium 2018

Kalendarium 2018

2018 för mig handlar om att samla ihop allt jag kan på ett fokuserat och bra sätt så att jag kan dela med mig av det till Dig för att hjälpa dig utvecklas som golfare och ledare, både för dig själv och andra. Det handlar om helhetsträning; med teknikträning, fysträning (för golfare) och mental träning, mediyoga, mindfulness och avspänning (för alla) i fokus. Det blir kurser, resor, events med mina samarbetspartners och mycket mer. Under 2015-2017 har jag fyllt på min ryggsäck med nya utbildningar, nya erfarenheter och nya arbetsplatser och nu har det mesta landat och under 2018 kommer du att få ta del utav mycket av det som jag har jobbat med de senaste åren. Jag hoppas att du kommer att gilla det!:-).

2018 handlar också för mig om att ge tillbaka till de som behöver hjälp och inte alltid kan ge det till sig själv. Fokus för min del har under 2017 varit Barncancerfonden (vi samlade in pengar under bland annat Yoga of Hope till denna fond) och under 2018 blir det fortsatt fokus på barnen, i Sverige och i världen, men också på vår vackra natur. Vi-skogen, Barncancerfonden och Bris ligger då i fokus. Eftersom jag jobbar med mental träning ligger hjärnan mig varmt om hjärtat och via mitt samarbete med Helen Alfredsson kommer Hjärnslaget också att vara en av de välgörenhetsprojekt jag är med i under året.   Varje gång du anlitar mig så kommer du alltså samtidigt vara med att bidra till dessa projekt på ett eller annat sätt. Mer om det nedan:-).

________________________________________________________________________________________

Här kommer nu ett första schema/kalendarium för året.  Det är ett preliminärt schema och jag uppdaterar det regelbundet. Hör av dig om du har några frågor eller funderingar:

April

Idrott-och ledarskapspodden kommer igång med nya avsnitt och vi är nu inne på säsong 4! Du möter som vanligt profiler ifrån idrott- och näringslivet och från hälsobranschen. Du hittar podden på Soundcloud, Acast och Itunes samt här på min hemsida.

Vad gäller träning så är jag i april bokningsbar för träning på InMo eller på Golfcenter Danderyd. Boka din fysträning, mentala träning eller golfträning direkt till mig på info@hagmangolf.se eller om du har frågor kan du ringa på 070 631 1743. Du hittar också all min träning på www.trainforbalance.com där jag samlat en hel del av alla filmer jag har gjort under åren. Du får tillgång till allt när du registrera dig med din mailadress.

Maj

Träning i grupp på Djursholms GK – för damer och herrar och alla är välkomna, medlemmar och icke-medlemmar
Anmälan till: info@jennyhagman.com eller till 070 631 17 43

Träning för damer
Max 10 pax och 200 kr/tillfälle

Fredag den 4/5  kl. 10.00-11.30  Träning i grupp för damer på Djursholms Gk. Alla är välkomna och vi tränar på grunderna i
svingen och så  blir det målbildsträning

 Fredag 11/5 kl. 10-11.30 – Närspel korta och långa och självförtroendeträning– närspelsområdet vid rangen

Tisdag 22/5 kl. 10-11.30 – Puttning och korta inspel och attityd-och fokusträning – stora puttinggreenen

Tisdag  29/5 kl. 10-11.30 – Utslag och sving och målbildsträning – rangen

fredag 1/6 kl. 10.00-11.30 – Korta och långa järn – Koncentrationsträning – Rangen

Workshops för herrar och damer
Max 10 personer och 250 kr/person/tillfälle

Lördagen den 5/5 kl. 9-11 – Golfens grunder och närspel
Lördagen den 12/5 kl. 9-11 – Hitta längd och kraft i dina slag

BOKLANSERING!!! Javisst! I slutet av maj (datumet har justerats något under våren:-)) är det dags för mig att lansera min första träningsbok för golfare! Boken innehåller övningar, träningsprogram, teori och massor med tips och råd för hur du kan lära dig både fungera och må bättre som golfare, på och av golfbanan. Fokus ligger på grunderna i teknikträning, fysträning och mental träning och där finns också ett kapitel om hur du äter för att behålla koncentrationen i 18 hål!  Det är ett arbete jag har hållit på med i nästan 3 år och nu är det alltså dags för dig att få se resultatet! Du som följer mig här, på instagram och som får mina nyhetsbrev kommer att få förtur till beställning och även en inbjudan till min bokrelease!  Datum är ej satt ännu, men kommer inom kort!  Ska bli såå spännande att se vad du tycker.

17-20 maj   Alfredssons och Hagmans Training Camp I på Evian Resort utanför Geneve. Det finns platser kvar så in och läs mer eller boka din plats på följande sida hos Out of Bounds: HÄR! Det är 4:e året vi gör detta training camp och i år har vi gjort en uppgradering, både vad gäller hotellet och mängden träning!  Hoppas du kan hänga med!

24-27 maj     Alfredssons och Hagmans Training Camp II på Evian Resort utanför Geneve. Mer info och bokning HÄR!

Utöver resorna börjar jag under maj månad att jobba på Djursholms GK i kombination med Golfcenter Danderyd och träningen är där öppen för dig som vill träna golfträning med mig och för damlaget och tjejsatsningen på klubben. Boka din tid via Golfcenter Danderyd eller direkt med mig vad gäller träning på Djursholm.

Jag jobbar med golfträning fortsatt 2 dagar i veckan och annars finns jag på InMo där du kan träna mediyoga,  fysträning eller mental träning med mig.

Mina föreläsningar rullar på så håll som sagt utkik i mina nyhetsbrev och på instagram @jenny_hagman

Juni

16-17 juni      Träningshelg på Körunda Golf & Spa Resort! Fullbokad! En favorit i repris. Det blir en helg full med fokus på helhetsträning! Det blir golfträning, 9 håls spel/dag, en föreläsning i mental träning som också appliceras vid spel på banan, och rörlighetsträning och avspänningsträning genom mediyoga, mindfulness och meditation! Anmälan kommer inom kort, men du kan föranmäla ditt intresse till jenny@hagmangolf.se om du är intresserad redan nu. Varmt välkommen!

Juli

Den här månaden blir det möjligen något event, men jag kommer att vara ledig i princip hela månaden!

Augusti

11 augusti        Saltarö Triatlon! Är du intresserad av en ny utmaning 2018. Varför inte hänga med mig på det triatlon lopp jag deltar i varje år? Jag gillar att träna på olika sätt och det här loppet tycker jag har rimliga distanser för att vara ett triatlon. Det är 500 meter simning, 1500 meter cykling och 5 km löpning. Vore kul om du var med. Du hittar mer info på Saltarö Joggers hemsida HÄR!

18-19 augusti     Träningshelg på Körunda Golf & Spa Resort! Samma upplägg som helgen den 16-17 juni! Varmt välkommen!

Träning som vanligt startar from den 13 augusti och du kan boka din träning direkt med mig på info@hagmangolf.se.

Föreläsningar kommer säkerligen igång i från mitten av augusti också så håll utkik i mina nyhetsbrev och på mitt instagramkonto för inbjudningar!

Oktober

7-11 oktober – En träningsresa med fokus på Mental träning för golfare med Igor Ardoris och Jenny Hagman!
I höst kommer jag och Igor att arrangera en resa tillsammans för första gången. Igor är en av gästföreläsarna i min bok och han har själv skrivit flera böcker om mental träning, nu senast i boken Stark från Insidan. Tidigare böcker är bland annat ”Att lära sig förlora” och du hittar dem båda hos förlaget Buenavida.se . Igor har jobbat med en hel del golfare och du kan lyssna och lära dig mer om honom i avsnittet med honom i min podcast Idrott – och ledarskapspodden HÄR!

Du läser om resan som arrangeras av Out of Bounds HÄR! 

21-28 oktober – Yoga och Golf resa med Marlene Hedblom och Jenny Hagman
Detta är en favorit i repris och jag och Marlene åker återigen till södra breddgrader för en yoga och golfresa. Närmare bestämt till Abu Dhabi. Det blir träning, golf och yoga under 5 dagar och vi bakar även in lite mental träning här och där under resans gång.

Golfplaisir är arrangör och du kan läsa mer om resan HÄR!

November – December

Dessa månader är relativt blanka hittills så jag lämnar dem öppna tillsvidare!

Jag kommer att uppdatera denna kalender regelbundet och du hittar också hela kalendariumet på dess egna hemsida HÄR!

Jag ser fram emot att se dig mycket under 2018 och jag hoppas du är med mig!

Varma kramar från Jenny