Coaching

Coaching och mental träning inom idrott och personligt ledarskap

Nå dina mål och må bra på vägen.

Om du vill gå en kurs i mental träning så startar jag nästa kurser i oktober på InMo på Brahegatan 42 i Stockholm. Det är 6 måndagar och vi kör kl. 16.30-17.50 (ungdom 15-20 år) och  18.00-20.30 för vuxna. Du får bla lära dig att sätta upp målbilder, målprogrammering och avspänningstekniker. Du kommer att lära dig hur du från grunden kan lära dig prestera på topp och må bra på vägen. Du får material från varje tillfälle och övningar. För mer information och anmälan; maila mig på jenny@hagmangolf.se. Exakt startdatum kommer inom kort! Välkommen!

Coach Jenny Hagman
Jenny coachar både enskilda personer och företag med fokus på personligt ledarskap och ”goal mapping”

COACHING OCH MENTAL TRÄNING FÖR ATT MÅ OCH FUNGERA BÄTTRE

Har du tappat motivationen på ditt jobb? Blir du nervös när du ska tävla eller prestera på annat sätt?  Tar stressen och kraven över dina ambitioner och din glädje? Att då och då gå igenom sina mål och drömmar är otroligt viktigt för att se till så att du är på en plats där du vill vara. Det är också viktigt för att se till så att du har den motivation du behöver för att kunna köra på när det blir lite tufft. Ibland tappar man motivationen och sin riktning och då kan en det vara bra med lite guidning och träning för att komma på rätt plan igen.  Jenny jobbar med mental träning ihop med en coachande inriktning och hjälper dig framåt mot dina mål och ser till att du håller balansen och mår bra på vägen. Med bakgrund som elitidrottare och VD har Jenny stor erfarenhet både av vad som fungerar och vad som inte fungerar. Hon inspirerar och motiverar dig framåt på din resa.

Metoder och tillvägagångssätt

Jenny använder sig av mental träning med bland annat målprogrammering, målbilder, avspänning och klassisk coaching i sitt arbete. Jenny är utbildad civilekonom ifrån Handels i Göteborg och hon har gått flera coachingutbildningar, tränar- och ledarskaps utbildningar under sina år som tränare, VD och coach. Jenny är även diplomerad mental tränare via Skandinaviska Ledarskapshögskolan. 

Med kunskaper och certifiering som medicinsk yoga instruktör så ingår alltid ett eller fler pass i medicinsk yoga i Jennys coaching för de som behöver och önskar. Läs mer om Medicinsk Yoga här. 

Kontakta Jenny för mer information och bokning HÄR!

 coaching1coaching2

Every journey begins with a first step!